Hei! Dette er bloggen til Jahn på 59 år fra Oslo. Jeg er en godt voksen mann som jobber som revisor i kommunal sektor. Denne bloggen er et forsøk på å dele min økonomiske kompetanse med andre.

Jeg var på jakt etter en ny hobby, og fant ut at blogging kunne være en god ide. Til vanlig jobber jeg med offentlig økonomi, men kan også mye om privatøkonomiske spørsmål. Det er primært dette jeg vil fokusere på når jeg skriver nye innlegg på denne nettsiden.

Det aller viktigste for meg er å formidle informasjon om sparing. Dette er en undervurdert del av personlig økonomi som flere burde fokusere på. I dagens samfunn handler det meste om forbruk, og da kommer sparingen i bakleksa. Dette mener jeg alle nordmenn bør gjøre noe med.

Her på bloggen vil jeg komme med sparetips jeg mener er nyttige for de fleste. Noen ganger vil jeg også skrive om andre tema som er viktige for å ha en god økonomisk stilling. Dette vil blant annet omfatte lån og investeringer.